Gorgeous Silverplate SML (Strasser Marigaux Lemaire) ‘Revision B’ Alto Sax “Alliance” serial 49xx (1942)

Als men praat over Strasser Marigaux Lemaire, dan praat men over kwaliteit. Wat wij aanbieden is een Gorgeous Silverplate SML, revision B Alto Sax Alliance. Dit instrument heeft als serie nummer 49xx wat wil zeggen dat het gefabriceerd is in Parijs in 1942. Franse Saxofoons waren bekend als de beste in die tijd. Het instrument is nog in zijn originele staat wat een zeer goede staat is voor de leeftijd van dit instrument. Bij de aanschaf van dit instrument haalt u niet enkel een goed instrument van top kwaliteit in huis maar ook een stuk geschiedenis. Wetend dat dit een instrument is uit 1942 wat dus al heel wat optredens en muziekstijlen heeft doorstaan. Moest dit instrument kunnen spreken, het zou de geschiedenis van de populaire muziek kunnen vertellen alsof we er zelf midden in zaten.

nl_BEDutch

Pin het op Pinterest

Deel dit
error: Alert: Deze inhoud is beveiligd !!